Derfor skal du hyre et professionelt inkasso service

08 januar 2020 Silje Hansen
Derfor skal du hyre et professionelt inkasso service

Hvis du er selvstændig, eller har ansvaret for økonomien i en virksomhed, kan dette indlæg være aktuelt for dig. Som erhvervsdrivende uanset om du er en større eller mindre virksomhed, er det vigtigt at der er god likviditet i pengekassen og at du har en proces der er optimal i forhold til betaling for dine ydelser. Det er dog desværre langt fra alle kunder, der er gode til at overholde sin forpligtelse, når det kommer til at betale for de produkter eller ydelser de har modtaget. Det kan dermed godt gå hen og blive en ærgerlig proces, som kan være tidskrævende for at inddrive de penge de måtte skylde virksomheden. 

Kan det betale sig at hyre et inkasso service?

Der kan være mange undskyldninger for, hvorfor skyldneren ikke er i stand til at kunne betale sin regning til din virksomhed. Det kan derfor blive en tidskrævende proces, som optager dig fra mange af de andre opgaver der ville kunne gavne virksomheden. Du vil i sidste ende også stå til overvejelse om det kan betale sig, at sende kunden i retten. Det koster dig både penge at hive skyldneren i retten samt vil det kræve yderligere tid fra din kalender. Det er blandt andet her et professionel inkasso firma kommer ind i billedet. Her kan du få skræddersyet en løsning, der tager højde for, hvordan du kan få dine penge fra de aktuelle skyldnere samt imødekommer de værdier og ønsker din virksomhed måtte have for det aktuelle forløb. 

Vi har undersøgt markedet, da der i dag findes flere inkasso selskaber. I vores undersøgelse, har vi lagt vægt på at finde et inkasso selskab, der sætter en ære i en god kundeoplevelse for alle parter, der måtte være involveret. Herudover har vi lagt vægt på at finde et inkasso service, der er i stand til at skræddersy en løsning, der både tilgode ser de små og større virksomheder. 

Flere Nyheder