Giv kroppen en pause med massage på Frederiksberg

06 oktober 2020 Astrid Pedersen

Går du til daglig rundt og kæmper med spændinger i nakke, ryg og skuldre? Har du svært ved at få din nattesøvn fordi du er plaget af smerter i din krop – og føler du dig træt og uoplagt helt fra morgenstunden? Så er der meget der tyder på at du har oparbejdet myoser i kroppen.

Myoser er en slags knuder i musklerne, som gør disse ømme og spændte. Når du har myoser vil du få tendens til syredannelse og inflammatoriske tilstande i musklerne, hvilket opleves utroligt smertefuldt. Og så er det en god idé at opsøge en dygtig massør, som kan hjælpe dig af med problemet.

Effektiv afspænding med fysiurgisk massage

Måske forbinder du massage med luksus og afslapning. Men massage er meget andet og mere end blot og bar wellness. Med den rette massage kan du faktisk opnå varig smerte lindring samt en højere grad af smidighed og bevægelighed i din krop.

Den måde hvorpå en massør bearbejder dine muskler er særdeles befordrende for den sunde cirkulation, og dermed udrensning af de affaldsstoffer som måtte have ophobet sig i muskler og bindevæv. Samtidig vil massørens berøring og dybe, rolige strøg sætte kroppens sympatiske nerve system på stand by, således at kroppen afslappes og alle stress symptomer fordamper. Kroppen vil få en chance for at nulstille sig selv og dermed blive både stærkere og mere afslappet.

Med regelmæssig massage kan du således ikke alene blive smerter og spændinger kvit. Du vil også kunne forhindre nye i at opstå, da massagen sænker stress niveauet i kroppen og dermed styrker dens egen naturligebalance.

Hvor kan jeg få fysiurgisk massage på Frederiksberg?

Leder du efter en dygtig massør på Frederiksberg kan du med fordel vælge Kaatsu Massage. Hos Kaatsu Massage finder du udelukkende kompetente og veluddannede massører. Bestil tid online på kaatsumassage.dk

Flere Nyheder