Gør dig selv en tjeneste og køb en Vibrator

29 september 2018 Lykke Holzmann Søby
Gør dig selv en tjeneste og køb en Vibrator

Forskning viser at mindst halvdelen af ​​alle kvinder har brugt en vibrator. Og der er flere grunde til, at kvinder køber vibratorer i sexlegetøjsbutikker, som aldrig før: Kvinder der har brugt en vibrator kan berette om større ophidselse, lyst og orgasme end dem, der ikke har brugt en.

Har du endnu ikke taget springet? Her er tre grunde til at dykke lige ind i:

Få Flere Orgasmer

Hvis du har svært ved at opnå orgasme, er den mest effektive genvej at prøve en vibrator. Hvorfor? Fordi den seksuelle responsmekanisme i din hjerne består af to dele: en seksuel “accelerator” og seksuelle “bremser”. Acceleratoren reagerer på alt hvad du ser, hører, lugter, berører, smager eller forestiller dig, og koder det som “sexet”. Bremserne reagerer på alt, hvad du ser, hører, lugter, rører, smager eller forestiller dig og koder det desværre som en ” potentiel trussel “- som for eksempel uønsket graviditet, problemer i dit parforhold og selvkritik.

Processen med at opnå orgasme med en vibrator hjælper din accelerator på vej. Mekanisk vibration giver en intens stimulering, som ingen organisk stimulering kan matche. Nogle kvinder føler modstand ved ideen om at bruge en vibrator, fordi det føles som om de “burde” være i stand til at have en orgasme uden en. Men der er ingen “bør” i sex. Man skal bare gøre det der føles godt. Snyd derfor kroppen med en vibrator, og sæt gang i acceleratoren – vroom vroom.

Gør op med myterne

Nej, du kan ikke blive “afhængig” af din vibrator, ligesom du ikke kan blive afhængig af en støvsuger. Du kan dog blive meget komfortabel med hvor nem den er at bruge og blive MEGET glad for din vibrator. Men det er helt ok. Og nej, kvinder der bruger vibratorer, mister ikke følelsen i skridtet. Din vibrator er ikke farlig.

En vibrator “erstatter ikke din partner”, mere end en støvsuger gør. De mekaniske ting vi bruger, i hverdagen har helt forskellige roller fra din partner: Støvsugeren renser dine tæpper; vibratoren stimulerer din klitoris. Den elsker dig ikke. Den kysser ikke din hals eller giver dig et kram. Ingen vibrator i verden, uanset hvor kraftig dens motor er, kan gøre disse ting. Hvis din partner føler sig truet af din vibrator, har han et problem.

Din vibrator er til for dig – Nyd den

Det er vist meningen at kvinder skal skamme sig over alt det der giver dem glæde. Fra is til orgasme, fra Chardonnay til porno. Men glem det bare. Du har lov til at fornøje dig selv og sørge for dine egne orgasmer. 

For inspiration og et stort udvalg af vibratorer, kig her https://www.belugi.dk/vibratorer

Flere Nyheder