Guide til glidecreme til forskellige formål

26 maj 2018 Anders Lundtang Hansen
Guide til glidecreme til forskellige formål

Når man begynder at snakke om sexlegetøj eller sex i almindelighed, så benytter både enlige og par en glidecreme til at opnå (selv)tilfredsstillelse, for glidercreme sørger så dejligt for, som navnet lægger op til, at nydelsen forløber lettere.

Men var du klar over, hvor mange slags forskellige glidecreme der findes på markedet? For der er efterhånden udviklet glidecreme til mange forskellige situationer og formål i de seksuelle akter, så her vil vi komme med en oversigt af en guide til glidecreme afhængig af, hvilken situation du skal bruge glidecremen til.

Den mest anvendte glidecreme er en vandbaseret glidecreme, da det er den, manden skal bruge på et kondom, når man vil få sexakten til at glide nemmere, og når glidecremen er vandbaseret, så er man mere sikker på, at det ikke påvirker kondomet i en negativ retning.

Der findes også bedøvende glidecreme, hvilket kan virke kontraintuitivt, da man netop ved sex gerne vil opleve den mest nærværende og fysiske fornemmelse, men måske er man ude i en situation, hvor man frygter, at det kan komme til at gøre ondt i starten eller længden, for eksempel ved analt samleje, og så kan det være en smart fidus at bruge en bedøvende glidecreme, så det eliminerer eventuelle ubehagelige fornemmelser.

Faktisk findes der i den sammenhæng også analt glidecreme, der er opfundet til netop analt samleje, for numsen skaber nemlig ikke den naturlige smørelse, som man kender det fra skede-sekreter eller præsæd.  

Som led i trenden i moderne tid er der kommet efterspørgsel efter mere bæredygtig og økologisk glidecreme, hvilket da også har ført til, at glidecreme nu kan fås i naturlige og økologiske udgaver.

Glidecreme med smag. Ja, det findes der skam også, så man kan påføre glidecreme en smagsvariation end den almindelige neutrale, hvilket blandt andet gør en oral oplevelse sjovere for begge parter.

Desuden findes der også glidecreme, der er udviklet specifikt til brug ved sexlegetøj, så husk altid at vælge den rette glidecreme til den rette anledning.

Flere Nyheder