Hvad kræver det at få en terrasse?

02 januar 2020 Lotte Hindsberg
Hvad kræver det at få en terrasse?

Når du sidder og overvejer en ny terrasse er der flere ting, som du bør overveje inden du går i gang. Blandt andet valg af materialer, hvor skal den ligge, skal den være overdækket, hvor stor skal den være og sidst men ikke mindst, hvad koster den.

Hvis du vælger at få den bygget, er det en god ide at indhente flere tilbud fra flere. Det kunne f.eks. være her https://www.kun-terrasser.dk/priser

Dermed sikre du at du ikke betaler for meget. Husk dog også at tjekke dem på blandt andet Trustpilot for at se, hvordan de tidligere har udført deres arbejde. Husk at tage overdrevne anbefalinger med et gran salt. Det samme gør sig gældende med de negative. Kig mere efter om der er en råd tråd i anbefalingerne. Laver de det de skal, til tiden og i en god kvalitet. 

Valg af materialer

Alt afhængig af hvilke materialer du vælger din terrasse i, er der flere ting du skal sikre dig. Bygger du en træterrasse, skal du sikre dig om du har brug for en tilladelse fra kommunen og om der er regler i forhold til skel. Som udgangspunkt skal du have tilladelse fra kommunen, hvis du bygger i træ og der skal være 3 meter til skel. Har du valgt at lave en fliseterrasse, er det ofte ikke nødvendigt med tilladelse fra kommunen. Din håndværker vil typisk vide om det er nødvendigt og vil kunne hjælpe dig med ansøgningen. 

Er der forskel på valg af træ?

Hvis du har valgt at få bygget en træterrasse, vil prisen på terrassen blandt andet afhænge af hvilken træsort du har valgt. Som udgangspunkt hænger pris og kvalitet sammen og på den lange bane kan det være dyrt at købe billigt, da plankerne vil skulle udskiftes. Dit lokale trælast eller håndværker vil kunne råde og vejlede dig, hvilke træsorter, der egner sig bedst og hvad de forskelle priser er.

 

Flere Nyheder