Professionel gulvafhøvling i Skanderborg – når du ønsker det smukkeste resultat

11 maj 2019 Astrid Pedersen
Professionel gulvafhøvling i Skanderborg - når du ønsker det smukkeste resultat

Har dit trægulv lidt skade under en oversvømmelse, vil du tydeligt kunne se det i gulvets overflade. Så snart træværk – som er et levende og organisk materiale – bliver udsat for væde, vil de porøse fibre i træet suge vandet til sig som en svamp, og dermed svulme op.

En fugtskade i træværket kan ikke udbedres ved blot at tørre træet. Har fibrene først udvidet sig, er skaden sket – og dette kan forårsage alt fra dybe revner til buler, misfarvninger, skævheder og sågar niveau forskelle i dit trægulv. Det er rigtig ærgerligt at skulle se sit før så smukke og ensartede trægulv blive misdannet som følge af vandskade, og mange mennesker vil da også føle sig fristet til at skrotte det beskadigede trægulv.

Men det er faktisk langtfra altid den bedste løsning. Det kan nemlig som oftest sagtens lade sig gøre at få trægulvet pænt, jævnt og ensartet i overfladen igen. Alt, hvad det kræver er en professionel behandling.

Genskab dit flotte trægulv med en effektiv gulvafhøvling

Med en gulvafhøvling kan du faktisk udjævne de fleste buler og skrammer, som er fremkommet i forbindelse med at fugten har sat sig i træværket. Når gulvet afhøvles, sker det ved hjælp af en maskine påmonteret en valse med små, skarpe knivskær. Denne maskine kan skrælle op til en halv centimeter af gulvets overflade af på én gang, hvis dette skønnes nødvendigt for at opnå det ønskede resultat.

En gulvafhøvling er således en temmelig radikal procedure, som du bør overlade til en gulvmand med erfaring og ekspertise. Du risikerer nemlig at gøre stor og uoprettelig skade på dit trægulv, hvis du selv forsøger dig med at udføre en gulvafhøvling.

Få et godt tilbud på en gulvafhøvling

Når d vælger at lade din gulvafhøvling udføre ved en professionel gulvmand fra gkservice.dk, får du samtidig en gulvafslibning og en efterbehandling efter eget valg – læs mere på gkservice.dk

Flere Nyheder