Skab din egen haveoase med græskanter

27 januar 2020 Silje Hansen
Skab din egen haveoase med græskanter

Når man går i haven, så har man alle gode muligheder for at forme den, som man ønsker. Hvis du er passioneret omkring haven og generelt har grønne fingre så kan du nok også få mange timer til at gå med vedligeholdelse, nye projekter m.m. Og det er der ikke noget at sige til. Hvis du ønsker, at der skal ske noget nyt med haven, og du skal anlægge et bed, så er der god grund til at bruge græskanter. 

Hvordan bruges en græskant? 

Hvis ikke du kender til græskanter, så bliver det et must, især når nye bede skal pryde haven. En græskant er, som ordet betegner, kanter i stål, som du kan placere ned i jorden omkring et område, hvor du ikke ønsker græs. Græskanterne forhindrer nemlig, at nye græsrødder ikke kan skyde ind i det valgte område. Græskanter kan placeres og fås i farver, så de ikke er synlige i jorden. På den måde er det ikke til at se, når du bruger ekstra redskaber til de projekter, du laver derhjemme.

Måske er det blevet tid til, at lave et bed med stauder, lavendler, roser eller andet, som kan vække mere liv til haven. Det kan også være, at du har nye frugttræer, som skal have deres egen plads – her kan det også være en idé med græskanter, som du selv placerer. 

Mangler du inspiration til haven? 

Hvis du står og mangler inspiration til, hvordan du kan transformere din have med græskanter eller andet tilbehør, så kan du undersøge Lyngeshoppen.dk. Her kan du nemlig finde meget af det, som et havehjerte kunne ønske sig. Du kan samtidig også finde inspiration til nye projekter, eller smartere måde at udføre noget af dit arbejde på. For det kan være rart at få nye input fra tid til anden, når man vil gøre noget ekstra ved haven.

Flere Nyheder