Tag på ferie og få dine gulve afslebet

21 januar 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Mange vælger at få afslebet sine gulve i forbindelse med en flytning, da det er meget nemmere, når ens bolig står tom, end hvis den er fuld af møbler og tøj. Begge ting som ikke er vilde med støv og som efterfølgende skal rengøres uanset hvor meget man har dækket af med tape. Det er imidlertid ikke altid muligt at få afslebet i en forbindelse med en flytning eller også kan man have boet så længe samme sted, at gulvene er blevet triste og grå og se på og derfra skal afslibes. Du kan evt. læse mere på gulvkanonen.dk

Her har du muligheden for at tage et rum af gangen. Du skal regne med at det tager 1-2 dage pr. rum eller også kan du vælge at tømme hele din bolig og opbevare det, i en lejet container. Du kan vælge selv at tømme din bolig eller du kan få andre til det. I mens du så får afslebet dine gulve, kan du enten tage i sommerhuset eller på ferie. Når du kommer hjem er det til nyslebet gyldne trægulve, der har fået den nødvendige efterbehandling.

image

Efterbehandling af dine nyslebede trægulve

Når dine trægulve er afslebet er det vigtigt at de får den nødvendige efterbehandling. Nøgne ubehandlede trægulve er uden beskyttelse for skidt og snavs og næsten umulige at få rene skulle du spilde på dem. Derfor skal de have en efterbehandling.

Det kan enten være brun sæbe eller lud, som vaskes ind i træet. De skal have mindst tre gange og gerne flere. Det giver de smukke og gyldne udtryk. Du kan også vælge at få lak på gulvene. Det er klart det nemmeste at holde, men dine gulve vil midste sit gyldne udtryk. Husk at bede om et tilbud der er incl. efterbehandling, især hvis det er lak du ønsker.

Flere Nyheder